top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round

Disco Leggings

To post αυτό θα μπορούσε να λέγεται και "πάει καιρός" ή "Που χάθηκε το Kats Me", και αυτό γιατί έχω πολύ καιρό να ανεβάσω κάτι στο blog. Ο λόγος είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχα τον χρόνο να καθίσω και να σας γράψω, καθώς το κάθε post απαιτεί αρκετό χρόνο... όμως η κρυφή αλήθεια είναι πως δεν είχα και ιδιαίτερα τη διάθεση να μιλήσω για ρούχα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Γενικά επηρεάζομαι αρκέτα με την κατάσταση των προσφύγων που θεωρώ πολύ ρηχό το να ασχολούμαστε με τη μόδα, όταν οι συνάνθρωποί μας βιώνουν τόσο δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο με δική σας παρότρυνση αποφάσισα να επιστρέψω...Μπορεί κάποιοι να μην παρατήρησαν καν την απουσία μου, όμως το μικρό "κοινό" που απέκτησε αυτό το blog μετά από αρκετές αναρτήσεις μου ζήτησε νεα posts και δεν θα ήθελα να το απογοητέυσω, χαχα!

Για να ελαφρύνω λοιπόν το κλίμα θα σας πω, πως εφόσον μπήκε ο Μάρτης και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την άνοιξη, αυτόν τον μήνα θα σας ανεβάσω τα αγαπημένα μου looks για τον φετινό χειμώνα, παρόλο που όλοι οι οίκοι μόδας και τα καταστήματα άρχισαν τις ανοιξιάτικες τάσεις, καθώς ακόμα ο καιρός είναι ψυχρός και εξακολουθούμε να ντυνόμαστε "ζεστά". Επιπλέον είναι μια καλή περίοδος να αγοράστε κάποια χειμωνιάτικα ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές.Το κομμάτι που λάτρεψα τον φετινό χειμώνα λέγεται "disco leggings" και έκανε κυριολεκτικά ΠΑΤΑΓΟ. Πρόκειται για αυτά τα super shiny κολάν που είναι άνετα και συνδυάζονται με τα πάντα. Μπορείτε να τα φορέσετε τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στη βόλτα σας δίνοντας μια λάμψη στην καθημερινότητά σας που θα θυμίζει κάτι απο 80's και disco!

Στο πρώτο look που θα σας δείξω, συνδύασα το deep blue leggings με ένα μπλε floral πουκάμισο και μια μάυρη ζάκετα, από αυτές τις μαλακές που πραγματικά λατρεύω για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Τέλος ολοκλήρωσα το look με ενα ζευγάρι μαύρα oxfords και το αγαπημένο μου jacket.

Leggings : KIWIfashion

πουκάμισο : Stradivarius

ζακέτα : zara

backpack τσάντα : NAS

jacket: Mango

shoes: LUIGI


bottom of page