top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round

BOYFRIEND JACKET ...

Πρωινό δευτέρας. Ξυπνάς από το τηλέφωνο που χτυπάει ασταμάτητα και τότε θυμάσαι ότι έχεις να πας σε μια σημαντική συνάντηση. Το προηγούμενο βράδυ είχες βγει για κάτι χαλαρό και τελικά κατέληξες να πίνεις το ένα σφηνάκι μετά το άλλο με αποτέλεσμα να ξεχάσεις την συνάντηση!

Σηκώνεσαι αναμαλλιασμένη από το κρεβάτι και σε κυριεύει ο πανικός . Με μισόκλειστα μάτια ανοίγεις την ντουλάπα. Καθώς αρχίζεις να ξυπνάς βρίσκεις το κατάλληλο φόρεμα να φορέσεις αλλά το σακάκι σου είναι στο καθαριστήριο! (ναι γιατί εκτός από την συνάντηση ξέχασες να πάρεις και τα ρούχα). Μες την απελπισία σου αρχίζεις και ψάχνεις στην ντουλάπα του φίλου σου… και ναι το βρήκες!!! Βρήκες το boyfriend jacket, κοινώς το σακάκι του αγοριού σου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Δεν με πειράζει αν το σακάκι είναι λίγο παραπάνω φαρδύ απ’ όσο θα έπρεπε, γιατί η έννοια του “ boyfriend look” είναι το oversized μέγεθος.

Δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να το ξανασκεφτείς, μετά το boyfriend jean θα δημιουργήσεις εσύ ναι, ΕΣΥ την νέα τάση στη μόδα… Μπορεί θεωρητικά η τάση αυτή να λέγεται «ξέχασα τα ρούχα στο καθαριστήριο-είμαι παντελώς ασυνεπής γιατί χθες το βράδυ έπινα σφηνάκια μέχρι πρωίας-δεν έχω τι άλλο να φορέσω», όμως εσύ έχεις ήδη αργήσει. Όχι μόνο θα το φορέσεις και θα βγεις αλλά θα είσαι και πολυυυ μπροστά στο θέμα μόδα.. Τόσο μπροστά που θα σε αποκαλούσα και πρωτοπόρο.

Δεν έχει καμία σημασία που δεν το χεις ξαναδοκιμάσει. Σημασία έχει να νιώθεις άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση ώστε να το φοράς και να μην σε «φοράει» και πίστεψέ με αν το κάνεις με επιτυχία, από αύριο κιόλας θα δεις πολλές να ακολουθούν την τάση που δημιούργησες εσύ μέσα στην αργοπορία σου. Γιατί αυτό που χρειάζεται το στυλ κάθε κοπέλας είναι η φαντασία!!!

P.S Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις το boyfriend, γιατί όσο αυτός κοιμόταν η τύχη σου δούλευε!!!

Dress: H&M

Jacket: He for MANGO

Shoes: LUIGI footwear

Bag: PNK WOMAN

Photos by Dimitris Bachoumas


bottom of page